Kérjük, tekintse meg referenciáinkat!

István

"Pontos, precíz, tiszta munka. Ráadásul egy sajnálatos betörést követően azonnali megoldásra volt szükségem, még Én is meglepődtem, hogy az első telefont követő 24 órán belül már meg is volt az új és biztonságos ajtóm. Köszönöm a gyors segítséget!"

Ilona

"Az annyira nem volt meglepő, hogy nagyon szakszerűen és a lehető legnagyobb csendben dolgoztak az ajtócserén, de attól elakadt a szavam amikor még a porszívót is elkérték, hogy feltakarítsanak maguk után. Ez nem mindennapi jelenség!"

Péter

"Ha valaki mondaná, nem hinném el, mert tényleg meglepő hogy reggel felmérték, délben már hozták, délután beszerelték, tehát egy nap alatt lebonyolítottak mindent. Ez tényleg pik-pakk ment."

Zsolt

"Őszintén bevallom, elég kétkedve szemléltem az ajtókat, mert számomra szokatlan volt, hogy egy nem túl magas ár hogyan képviselhetne ilyen figyelemre méltó értéket. Az olcsó hús híg levéhez voltam szokva. Ez egy kellemes csalódás volt!"

Attila

"Hétvégéken mindig tudtuk, hogy mit főznek a szomszédok, mert az egész lépcsőházban terjengett az ételszag. Olyan volt, minta éttermet nyitottunk volna a lakásunkban. A HiSec acél biztonsági ajtó a betörőkön kívül, a szagokat is kívül tartja."

Réka

"Korábban én is azt gondoltam, hogy egy bejárati ajtó nem lehet igazán szép, ha fémből készül, vagy ha igen, akkor az megfizethetetlenül drága. A HiSec ajtó tényleg szép és az ára sem vészes."

Zoltán

"Egy olyan 6. emeleti panel lakásban, mint a miénk az egyetlen pont, ahol egy betörő bejuthat a lakásba, az a bejárati ajtó. Éppen ezért, nem választhattam egy hétköznapi ajtót. A HiSec ajtó kimagasló tulajdonságai engem meggyőztek"

Beáta

"Számomra fontos volt, hogy minél előbb új ajtónk legyen, így nagyon megörültem, hogy a nagy méretű raktárkészletnek köszönhetően azonnal tudtam választani. Az, hogy még aznap be is szerelték csak a hab volt a tortán."

Gabriella

"A bejárati ajtónk szemben helyezkedik el a lifttel, így korábban mindig tudtam, hogy ki mikor megy el, vagy ér haza a házban. A HiSec acél biztonsági ajtó azon kívül, hogy biztonságos, ezeket a kellemetlen zajokat is megszüntette."

Ivett

"Ami a leginkább tetszett, hogy teljeskörű volt a szolgáltatás. Nem kellett külön szakembert hívnom, aki kijavítja a beszereléskor keletkező apró sérüléseket és nem nekem kellett gondoskodnom a takarításról és a régi ajtó elszállításáról sem."

Mária

"A régi ajtónk alatt süvített a huzat, télen nem győztünk plédeket tömködni a küszöbhöz a hideg miatt. Szerencsére az új ajtónkkal ez a probléma is megszűnt."

Tamás

"Hiába szereltettünk klímát a panel lakásunkba és cseréltük az ablakokat, amikor a tiszta üveg falú lépcsőház felöl a régi bejárati ajtónkon keresztül nyáron ömlött be a meleg. Az ajtócserével ezt is sikerült kiküszöbölni. Nem gondoltam volna, hogy egy fém ajtó ennyire jól szigetel is"

Hogyan lehet az öné a HiSec biztonsági AJTÓ?

Felmérés

A személyes felmérés során, szakembereink pontosan felmérik az igényeit és teljeskörűen tájékoztatják Önt.

Tanácsadás

Mielőtt döntene, kérje ki szakértőink tanácsát, hogy valóban az Önnek legmegfelelőbb ajtót válassza!

Beépítés

A szakszerű beépítés kulcsfontosságú a biztonsági ajtók esetében, ezért bízza ezt Ránk!

Takarítás

A munkálatok befejezése után munkatársaink összetakarítanak, így bejáratát tisztán, rendezetten adjuk át.

Elszállítás

Ne legyen gondja a feleslegessé váló régi ajtó elhelyezésével, munkatársaink igény esetén ingyenesen elszállítják.

Garancia

Ajtóinkra 5 év, teljeskörű rendszergaranciát biztosítunk.

Próbálja ki ajtótervezőnket, és találja meg az Ön és otthona igényéhez leginkább passzoló biztonsági ajtót!

Tervezze meg ajtaját!