Biztonsági ajtó lépcsőházba – egy betörés története

Szeretnék megosztani Önnel egy személyes történetet, mielőtt rátérek, miért hasznos a biztonsági ajtó lépcsőházba vagy panellakásba.

Hozzám már törtek be

Egyetemista koromban történt, albérletben laktam egy jó környéken.

Döbbenten ébredtem. Az akkori szobámban minden felforgatva, a tárcám eltűnt, az összes iratommal. Személyes, pótolhatatlan tárgyak, többek között az érettségire kapott karórám. Igen, a biztonsági ajtó panellakásba témájú cikkünkben – sajnos – saját keserű tapasztalatomból merítettem. Hetekig nyugtalanul aludtam.

Az épület egy gangos ház volt, én egy lépcsőházra nyíló lakásban béreltem szobát. Ezek a lakások nagyobb veszélynek vannak kitéve, mint a külön ajtóval védett, gangon lévők. Pontosan ilyen környezetben tesz jó szolgálatot egy lépcsőházi biztonsági ajtó.

Szóval volt beltéri biztonsági ajtó?

Természetesen nem. A betörőnek könnyű dolga volt, egy fa ajtó és egy régi zár állta csak útját. Nem sokáig. Valószínűleg másodperceken belül bejutott. Egy Hisec biztonsági ajtó, amely szintén rendelhető esztétikus borítással, biztosan megállította volna.

Miért? Mert a vonzó külső acél szerkezetet rejt magában, amely rendkívűl ellenálló a támadásokkal szemben. A 15+1 acéltüske 7 cm mélyen hatol a tokba. Ahelyett hogy több hevederzárat is felszereltetne, a Hisec lépcsőházi biztonsági ajtó már “gyárilag" betölti ezt a funkciót.

Minden beltéri biztonsági ajtó amelyet forgalmazunk, kiemelést gátló, süllyesztett zsanérokkal rendelkezik. Ezek nem engedik, hogy támadás esetén egyszerűen leemeljék ajtaját.

És ettől a sok biztonságtól nem kényelmetlen az ajtó?

Nem, sőt! Rendelheti világító LED-es kililncsgarnitúrával, amely segít

rátalálni a kulcslyukra, egy sötét lépcsőházban. Halszemoptikás kitekintővel is rendelkezik minden Hisec lépcsőházi biztonsági ajtó, így biztonságban meggyőződhet róla, hogy ki is áll az ajtaja előtt.

Minden beltéri biztonsági ajtó 2 különálló, biztonsági zárbetéttel rendelkezik, 5-5 db kulcsgarnitúrával.

Szag-, hő- és zajvédelem

Tudjuk, hogy a Hisec lépcsőházi biztonsági ajtó biztonságos, és kényelmes is használni.

Ezen felül kiválóan zajszigetel, a folyosón elhaladó magassarkú cipő többet már nem az Ön nappalijában kopog.

Ugye Ön sem a lépcsőházat szeretné fűteni? Kiváló hővédelme miatt minden általunk forgalmazott lépcsőházi biztonsági ajtó segít Önnek, hogy télen a Ön lakásában maradjon a meleg, nyáron pedig a kellemes hűvös levegő.

A Hisec biztonsági ajtó a szagokat is távol tartja lakásától.

Tervezzen magának biztonsági ajtót 3 perc alatt! Tervezze meg ajtaját!

Próbálja ki ajtótervezőnket, és találja meg az Ön és otthona igényéhez leginkább passzoló biztonsági ajtót!

Tervezze meg ajtaját!

Ajtót vásárol? Tudja, mire figyeljen? Legyen képben, töltse le tájékoztató füzetünket!

Letöltöm

Töltse le ingyenesen a 7 kérdés, ami biztosan felmerül ajtócsere előtt eKönyvet