Tervezz magadnak saját HiSec ajtót!

Ha vendég jön hozzánk, az első benyomás, ami a lakásunkkal kapcsolatban éri őt, az az ajtó kinézete. Kopott, repedezett, mállik róla festék? Vagy egyedi, elegáns, esetleg vagány egy meglepő színnel vagy szokatlan mintázattal? Önnek melyik fajta tetszene inkább? És a főnökének, ha látogatóba jön? És egy esetleges vevőnek?

Az egyik ingatlanos ügyfelünk, amikor komoly érdeklődőt várt, mindig betett a sütőbe egy olyan ételt, amiből finom illatok gomolyogtak, miközben megmutatta a vevőnek a lakást és beszélgettek. Lehetett ez sajtos pogácsa, almás pite, pizza, vagy ha úgy alakult, húsleves. „Mindegy, ezeket az ételeket mindenki szereti. Az a lényeg, hogy az érdeklődő pozitív érzéseket kapcsoljon a helyhez, és amikor számba veszi az összes lakást, amit megnézett, emlékezzen az enyémre – foglalta egyszer össze. Azóta sem tudom, a konyhapszichológia működött-e, vagy csak szerencséje volt, de az tény, hogy a lakásait pikk-pakk eladta.

Hogy jön ez ide?

Beszéltünk már arról, milyen első benyomást szerez egy vendég, ha látja az ajtaját. Gondoljon bele abba is, milyen hatást kelt az ajtó, amikor egy potenciális vásárló vagy bérlő először áll a küszöbén. Egy esztétikus beltéri biztonsági ajtó nemcsak az értékével emeli a ház árát / bérleti díját, hanem úgy is, hogy azt sugallja: az itt lakóknak fontos az ingatlanuk, szeretik, gondozzák. Lehet, hogy pont ez az apró sugallat kell ahhoz, hogy az „Igen, ez kell nekem! felé billenjen a mérleg.

Az ember nem árulja minden nap a lakását, de akkor is állítom, hogy a biztonságos és szép bejárati ajtót érdemes megvenni. Hallott már a hyggéről? A dánok találmánya, akik több lista szerint is a világ legboldogabb nemzetének számítanak. A Mindennapi pszichológia szerint a hygge szót (az ipszilon ü hangot jelöli) mindig eredeti dán formájában használják, mert a közkeletű mondás szerint a hyggét nem lefordítani kell, hanem érezni. Ha mégis körül akarjuk írni valahogyan, azt mondhatjuk, barátságosságot, otthonosságot, meghittséget, illetve ilyen hangulatú társas együttlétet jelent. A hygge tanulható, elleshetők azok a trükkök is, amelyek segítségével megteremthető a hyggézésre alkalmas környezet.

Miért ne kezdené az ajtóval? De persze nem akármilyennel, csakis olyannal, ami megfelel az ízlésének. Ha úgy döntött, hogy HiSec beltéri biztonsági ajtót vásárol, akkor arra is lehetőséget kap, hogy megtervezze saját ajtaját. Nem kell mérnöknek lennie, mindössze annyi a feladat, hogy igénybe vegye az oldalunkon található Ajtótervezőt és kiválassza az Önnek tetsző változatot.

Modern vagy klasszikus? Milyen legyen a szín? Fényes vagy matt festett mogyoró, aranytölgy, mahagóni vagy fényes fehér? Azt is eldöntheti, az ajtajában egy darab biztonsági zárbetét legyen öt kulccsal vagy két különálló biztonsági zárbetét, záranként öt-öt kulccsal.

Ha megvan az ideális darab, a honlapon azonnal megtudhatja, az ajtó raktáron van-e. Még mindig több lehetősége van: kérhet csak kiszállítást , beépítést kiszállítással , és arra is van lehetősége, hogy személyesen vegye át az ajtót a HiSec raktárában.

Van még egy jó hírünk: attól, hogy az ajtója esztétikus látványt nyújt, a nyílászáró nyújtotta biztonságból nem kell engednie. Bármelyik típust választja is, mindegyikben megtalálja a 15+1 acéltüskés záródást, a kiemelést gátló, süllyesztett zsanérokat , a 2,5 mm vastag acéllemez borítást, a 7 cm-es szárnyvastagságot és a fúrásvédelemmel ellátott cilinderbetétet. És az extrákat is, amiknek nagy szerepük van abban, hogy az ember szívesen használja az ajtót. Mindegyikhez jár exkluzív, világító LED-es kilincsgarnitúra és halszemoptikás kitekintő. Sőt, már elérhetőek új okosajtóink Hisec 2.0 néven.

Végül is az ilyen nem okvetlenül szükséges, de nagyon kényelmes apróságokból áll össze egy hyggés otthon, nem?

Tervezzen magának biztonsági ajtót 3 perc alatt! Tervezze meg ajtaját!

Próbálja ki ajtótervezőnket, és találja meg az Ön és otthona igényéhez leginkább passzoló biztonsági ajtót!

Tervezze meg ajtaját!

Ajtót vásárol? Tudja, mire figyeljen? Legyen képben, töltse le tájékoztató füzetünket!

Letöltöm

Töltse le ingyenesen a 7 kérdés, ami biztosan felmerül ajtócsere előtt eKönyvet